lauantai 4. maaliskuuta 2017

Vaalistartti torilla

Virallinen vaalistartti oli tänään  paikallisella torilla. Teltta kasattiin ja grilli pidettiin kuumana kymmenestä kahteentoista. Tarjolla oli makkaraa, kahvia, mehua ja pikkuleipiä - ja tietysti Mäntsälän Keskustan vaalitavoitteet printattuna hienosti flyerin muotoon jaettavaksi.

Omia ehdokkaita pääsi hyvin paikalle. Ja väkeä oli muutenkin liikkeellä. Tosin tarjontaakin oli tänään hyvin. Paikallinen CM-kauppias tarjosi myös makkaraa ja kiinteistövälitysfirma hernesoppaa. Muutamankymmenen kilometrin päässä Lahdessa on melko merkittävä urheilutapahtuma meneillään... eli tyytyväinen sai olla että meidän makkarat tekivät kauppansa ja kuntalaisten kanssa pääsi juttusille tässä kireässä kilpailutilanteessa :)

Keli oli onneksi suotuisa ja minullakin pysyi sormet lämpiminä kun puuhasin suurimman osan päivästä grillin äärellä.



Ihana yksityiskohta toriteltalla oli nokipannukahvi, jonka Tapsa järjesti paikalle. Toki kahvia oli termarissakin perinteiseen tapaan, mutta kyllä savun tuoksu ja liekin loimussa lämpiävä pannukahvi toivat mahtavaa tunnelmaa tilaisuuteen.


Vaalitavoitteet kasattuna yksiin kansiin kompaktiin kokoon! Mirkku järjesti tämän pikavauhtia ehdokkaiden avuksi ja eteenpäin jaettavaksi kiinnostuneille. Pikavauhtia siksi, että lopulliset muokkaukset tekstiin tehtiin vasta keskiviikkona.




Vaalikoneisiin olen vastaillut viimeisen viikon aikana. Se onkin yllättävän vaikea homma. Monesta asiasta on mielipide selvä, mutta joistain asioista ei kanta ole ihan valmiiksi muotoutunut. On vaikea ottaa kovin hanakasti kantaa asiaan johon ei ole syvällisesti perehtynyt. Tai itse ainakin edustan sitä koulukuntaa, että ennen vahvaa kannanottoa haluan selvittää asian molemmat tai useamman puolen. Katsella asiaa toisenkin silmin. Kaikkiin koneisiin pääsi uudestaan vielä seuraavanakin päivänä vastauksiaan katsomaan. Joissain kohdin jouduin pientä hienosääntöä vielä tekemään. Vaalikoneisiin vastanneena voin suositella niiden käyttöä jokaiselle. Jos ei ehdokkaan valintamielessä, niin siksi että tulee mietittyä omaa kantaa niihinkin asioihin jotka eivät itselle ole niin tuttuja ja jokapäiväisiä. Se antaa mukavasti perspektiiviä normipäivään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti